Metselwerken

Bij VB Bouwwerken kunt u terecht voor uw vakkundig metselwerk. Dunmetselwerken en het verlijmen van gevelstenen is onze specialiteit. De laatste jaren kiezen steeds meer bouwheren en architecten voor deze techniek. En we geven hen geen ongelijk.

Deze 2 technieken brengen de gevelsteen beter tot zijn recht en geven het gebouw een egaal uitzicht.

Gelijmde stenen
Fundering

Fundering

Een goede basis is een sterk begin. Wij voeren funderingswerken uit waarop uw bouw rust, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Funderingen, vloerplaten en kelders gieten we telkens in beton om de beste stevigheid te garanderen.

Welfsels vb bouwwerken
 • Betonnen kelder

  Het plaatsen van een kelder in beton vereist een flinke dosis expertise en vakmanschap. Met VB Bouwwerken hebt u alvast een ervaren aannemer aan uw zijde.
  Een betonnen kelder is volledig waterdicht. Dankzij de gladde wanden hoeft u de kelder niet meer af te werken zodat u deze kan gebruiken als een nuttige en volwaardige leefruimte.

 • Onderschoeiingen

  Wanneer we een kelder willen gieten naast een bestaand huis, moeten we dit huis in de meeste gevallen ondersteunen om inzakkingen te voorkomen. Wij beschikken zelf over het nodige materiaal om deze onderschoeiingen uit te voeren op de werf.

 • Betonnen trappen

  Naast kantoren en grote gebouwen, duiken betonnen trappen nu ook meer en meer op in particuliere woningen. Een betonnen trap is stevig, gaat lang mee en is onderhoudsvriendelijk.
  Wij gieten ter plaatse een betonnen trap volgens uw wens. Alle trapvormen zijn mogelijk.

 • Wijnkelder

  Droomt u al lang van een eigen wijnkelder? Wij metselen uw functionele wijnkelder volgens de regels van de kunst zodat u jarenlang kan genieten van uw opgeslagen wijn.

Stenen muur vb bouwwerken

Interesse of samenwerken?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
We bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op